22 09 48 48
  • HJEM
  • Våre produkter
    • Emballasje
    • Utstyr
    • Pynt
    • Vask, tørk og hygiene
    • Iskrem
    • Storhusholdning
  • Gelato
  • Kundeportal
  • Kataloger
  • Om oss
    • Kvalitet skal merkes
    • BaKo en del av Orkla
  • Aktuelt
  • Kontakt
22 09 48 48
  • HJEM
  • Våre produkter
    • Emballasje
    • Utstyr
    • Pynt
    • Vask, tørk og hygiene
    • Iskrem
    • Storhusholdning
  • Gelato
  • Kundeportal
  • Kataloger
  • Om oss
    • Kvalitet skal merkes
    • BaKo en del av Orkla
  • Aktuelt
  • Kontakt

Velkommen til Gelato Workshop den 24-25 mars!

Publisert: 27.02.2020

Velkommen til to inspirerende dager hvor vi lærer det grunnleggende om å lage iskrem,samt en demonstrasjon av gelatokaker og pinne-is!

Kurset holdes hos Primulator (Johan Scharffenbergs vei 95, Oslo) på engelsk av en gelato instruktør.

Tid: Tirsdag 24 – Onsdag 25 mars, 2020, fr. kl. 8:30 – 17:00 begge dager

Kursavgift: Gratis.

Vi tilbyr enkel lunsj og kaffe. Gi beskjed om eventuelle allergener.

Påmelding innen 17 mars til gro.jacobsen@bako.no

Kurset vil gi deg en grunnleggende introduksjon om
hvordan man lager Gelato og Sorbet, inkludert informasjon om
ingredienser, produksjonsmetoder, strategier og hygieneaspektet.

Det blir også demonstrasjon av gelatokaker og pinne-is.

Gelato Workshop Mars 2020

Andre artikler

  • Panna Cotta-gelato med salt smørkaramell-variegato
  • Imponere kundene med hjemmelagde ispinner og iskaker
  • Take away bokser til iskrem
  • Slik lager du Gelato Stracciatella
  • Hvordan produserer Gelato og Sorbet?
  • Hurra for hjemme-17. mai!
  • Informasjon rundt Koronaviruset
  • Ny Vask, Tørk og Hygiene katalog
  • ButterflyCup – kaffebegeret som endrer alt
  • Ny NIC produktkatalog
  • NYT serien av Bako
  • IDUN IDÉMESSE 2019
  • Pynt opp med servietter og dispenser.
  • Bako lanserer NIC iskremtilbehør!
  • Donutpynt – en ny trend
  • Bako sorteringsguide
  • Bako får en ny kategori: Vask, Tørk og hygiene
  • Inspirasjon med sjokoladepynt
  • Ny ansatt på Bako
  • Velkommen til ny kundeportal!
  • Bako skreddersyr emballasje-løsninger for deg!
  • The plastic whale heritage
  • Ny ansatt på Bako AS
  • Gjør deg klar til grillsesongen!
  • Nytt varenummer 16 artikler innenfor marsipanpynt
  • BAKO lanserer spiselig emballasje i Norge!
  • Påskestemning
  • Julestemning
  • Husk morsdag & valentine
  • Vi lanserer Kaffebeger.no
  • Nyhet – Gastronorm aluformer
  • Nyhet – transparente beger med lokk
  • Vi utvider rustikkserien

Spesialisten på pynt, utstyr og emballasje

Bredt produktspekter og innovative løsninger for bakeri- og storhusholdningsbransjen.

statement_logo

Kontakt

Bako AS
Hvamveien 1
2013 Skjetten
Norway

Tlf +47 22 09 48 00
kundeservice@bako.no

Personvern: 
Bako.no benytter Cookies
Les mer om vår bruk av cookies

Sitemap

  • HJEM
  • Våre produkter
  • Gelato
  • Kundeportal
  • Kataloger
  • Om oss
  • Aktuelt
  • Kontakt

Nyhetsbrev

Vil du mottå vart nyhetsbrev?

Sosialt

BaKo As

Copyright 2016 Bako AS

Nettsiden er utviklet av: A2N Digitalbyrå